Talen zoals u ze beleeft

 
 
Leer nederlands online

Cursus Nederlands online

U wil snel Nederlands leren? Met de onlinecursus van Altissia leert u Nederlands spreken en begrijpen zonder te reizen. Leer Nederlands wanneer en waar u maar wil, zonder vaste tijdstippen: onze onlinecursussen Nederlands zijn beschikbaar 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

Nederlands leren : een toegangspoort tot de wereld

De kennis van het Nederlands is onmisbaar in België en in Nederland, het is om uw bedrijf internationaal te laten groeien, voor uw vakantie in het buitenland, om een baan te vinden of een impuls te geven aan uw carrière. Efficiënt Nederlands begrijpen en erin kunnen communiceren is een pluspunt. Het is ook noodzakelijk een doeltreffende, leuke en betaalbare manier te vinden om deze Nederlandse cursussen te volgen.
Om zo snel mogelijk Nederlands te leren heeft het docententeam van Altissia een unieke methode ontwikkeld.

cours-anglais-voyage.jpg

Met deze methode kan u Nederlands online leren en dit op elk moment en in uw eigen tempo. Het is het resultaat van meer dan 25 jaar academische en professionele ervaring in taaltrainingen.

 

Met Altissia leert u Nederlands on line, zo eenvoudig is het !

Cours d'anglais pour le voyageUw agenda verandert voortdurend? U wil thuis Nederlands leren om geen kostbare tijd te verliezen door u te verplaatsen? Zoekt u een betaalbare oplossing zonder op kwaliteit te moeten inboeten? Als u online met Altissia Nederlands leert, verzekeren wij u dat dit de ideale combinatie van doeltreffendheid en unieke educatieve en volledige flexibiliteit is. Onze cursussen passen zich aan u aan en niet andersom. U plant uw eigen pad, u beslist uw groei en u kiest de onderwerpen die u echt nodig hebt. Woordenschat over dagelijkse activiteiten, hobby's, professionele woordenschat, dagelijks nieuws, vergaderingen, opstellen van e-mails, telefoneren, grammatica, ...ontdek nu wat Altissia u aanbiedt om snel Nederlands te leren.cours-anglais-pour-le-voyage.png

CURSUS NEDERLANDS

100% ONLINE

Begin uw les
 • Volledige cursus Nederlands
 • Duur naar keuze
 • 100 % online
 • Onbeperkte toegang
 • Efficiënte technische ondersteuning
 • Van beginner tot deskundige
 • 6 talen aangeboden:
  Engels, Nederlands,
  Duits, Frans,
  Spaans, Italiaans
cours-anglais-ipad-online.png

ALTISSIA INTERNATIONAL - PARIS - MADRID - SAO PAULO - LOUVAIN-LA-NEUVE - CASABLANCA - contact@altissia.com
Copyright © 2005-2015 ALTISSIA. All rights reserved