Talen zoals u ze beleeft

 
 
Leer frans online

Cursus Frans online

U wil snel Frans leren? Met de onlinecursus van Altissia leert u Frans spreken enbegrijpen zonder te reizen. Leer Frans wanneer en waar u maar wil, zonder vaste tijdstippen: Onze onlinecursussen zijn beschikbaar 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

Frans leren : een toegangspoort tot de Franstalige wereld

De kennis van het Frans is belangrijk in de Franstalige landen en regio's waaronder Frankrijk, Franstalig België, Zwitserland en Québec (Canada). Het is om uw bedrijf internationaal te laten groeien, voor uw vakantie, om een baan te vinden of een impuls te geven aan uw carrière. Efficiënt Frans begrijpen en erin kunnen communiceren is een pluspunt. Het is ook noodzakelijk een doeltreffende, leuke en betaalbare manier te vinden om deze Franse cursussen te volgen.
Om zo snel mogelijk Frans te leren heeft het docententeam van Altissia een unieke methode ontwikkeld.

cours-anglais-voyage.jpg

Met deze methode kan u Frans online leren en dit op elk moment en in uw eigen tempo. Het is het resultaat van meer dan 25 jaar academische en professionele ervaring in taaltrainingen.

 

Met Altissia leert u Frans on line, zo eenvoudig is het !

Cours d'anglais pour le voyageUw agenda verandert voortdurend? U wil thuis Frans leren om geen kostbare tijd te verliezen door u te verplaatsen? Zoekt u een betaalbare oplossing zonder op kwaliteit te moeten inboeten? Als u online met Altissia Frans leert, verzekeren wij u dat dit de ideale combinatie van doeltreffendheid en unieke educatieve en volledige flexibiliteit is. Onze cursussen passen zich aan u aan en niet andersom. U plant uw eigen pad, u beslist uw groei en u kiest de onderwerpen die u echt nodig hebt. Woordenschat over dagelijkse activiteiten, hobby's, professionele woordenschat, dagelijks nieuws, vergaderingen, opstellen van e-mails, telefoneren, grammatica, ...ontdek nu wat Altissia u aanbiedt om snel Frans te leren.cours-anglais-pour-le-voyage.png

CURSUS FRANS

100% ONLINE

Begin uw les
 • Volledige cursus Frans
 • Duur naar keuze
 • 100 % online
 • Onbeperkte toegang
 • Efficiënte technische ondersteuning
 • Van beginner tot deskundige
 • Wekelijks nieuws in het Frans
 • 6 talen aangeboden:
  Engels, Nederlands,
  Duits, Frans,
  Spaans, Italiaans
cours-anglais-ipad-online.png

ALTISSIA INTERNATIONAL - PARIS - MADRID - SAO PAULO - LOUVAIN-LA-NEUVE - CASABLANCA - contact@altissia.com
Copyright © 2005-2015 ALTISSIA. All rights reserved