Talen zoals u ze beleeft

 
 
cursus engels online

Cursus Engels online

U wil snel Engels leren? Met de onlinecursus van Altissia leert u Engels spreken en begrijpen zonder te reizen. Leer Engels wanneer en waar u maar wil, zonder vaste tijdstippen: Onze onlinecursussen Engels zijn beschikbaar 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

Engels leren : een toegangspoort tot de wereld

De kennis van het Engels is onmisbaar geworden in de geglobaliseerde wereld van vandaag, het is om uw bedrijf internationaal te laten groeien, voor uw vakantie in het buitenland, om een baan te vinden of een impuls te geven aan uw carrière. Het Engels geeft u ook toegang tot een ongeëvenaarde rijkdom en diversiteit van de inhoud op het internet. Efficiënt Engels begrijpen en erin kunnen communiceren is een pluspunt. Het is ook noodzakelijk een doeltreffende, leuke en betaalbare manier te vinden om deze Engelse cursussen te volgen.
Om zo snel mogelijk Engels te leren heeft het docententeam van Altissia een unieke methode ontwikkeld.

cours-anglais-voyage.jpg

Met deze methode kan u Engels online leren en dit op elk moment en in uw eigen tempo. Het is het resultaat van meer dan 25 jaar academische en professionele ervaring in taaltrainingen.

 

Met Altissia leert u Engels online, zo eenvoudig is het !

Cours d'anglais pour le voyageUw agenda verandert voortdurend? U wil thuis Engels leren om geen kostbare tijd te verliezen door u te verplaatsen? Zoekt u een betaalbare oplossing zonder op kwaliteit te moeten inboeten? Als u online met Altissia Engels leert, verzekeren wij u dat dit de ideale combinatie van doeltreffendheid en unieke educatieve en volledige flexibiliteit is. Onze cursussen passen zich aan u aan en niet andersom. U plant uw eigen pad, u beslist uw groei en u kiest de onderwerpen die u echt nodig hebt. Woordenschat over dagelijkse activiteiten, hobby's, professionele woordenschat, dagelijks nieuws, vergaderingen, opstellen van e-mails, telefoneren, grammatica, ...ontdek nu wat Altissia u aanbiedt om snel Engels te leren.cours-anglais-pour-le-voyage.png

CURSUS ENGELS

100% ONLINE

Begin uw les
 • Volledige cursus Engels
 • Duur naar keuze
 • 100 % online
 • Onbeperkte toegang
 • Efficiënte technische ondersteuning
 • Van beginner tot deskundige
 • Dagelijks nieuws in het Engels
 • 6 talen aangeboden:
  Engels, Nederlands,
  Duits, Frans,
  Spaans, Italiaans
cours-anglais-ipad-online.png

ALTISSIA INTERNATIONAL - PARIS - MADRID - SAO PAULO - LOUVAIN-LA-NEUVE - CASABLANCA - contact@altissia.com
Copyright © 2005-2015 ALTISSIA. All rights reserved