Talen zoals u ze beleeft

 
 
Leer duits online

Cursus Duits online

U wil snel Duits leren? Met de onlinecursus van Altissia leert u Duits spreken en begrijpen zonder te reizen. Leer Duits wanneer en waar u maar wil, zonder vaste tijdstippen: Onze onlinecursussen Duits zijn beschikbaar 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

Duits leren : een toegangspoort tot de wereld

De kennis van het Duits is belangrijk in duitssprekende landen zoals Duitsland en Oostenrijk, het is om uw bedrijf internationaal te laten groeien, voor uw vakantie, om een baan te vinden of een impuls te geven aan uw carrière. Efficiënt Duits begrijpen en erin kunnen communiceren is een pluspunt. Het is ook noodzakelijk een doeltreffende, leuke en betaalbare manier te vinden om deze Duitse cursussen te volgen.
Om zo snel mogelijk Duits te leren heeft het docententeam van Altissia een unieke methode ontwikkeld.

cours-anglais-voyage.jpg

Met deze methode kan u Duits online leren en dit op elk moment en in uw eigen tempo. Het is het resultaat van meer dan 25 jaar academische en professionele ervaring in taaltrainingen.

 

Met Altissia leert u Duits on line, zo eenvoudig is het !

Cours d'anglais pour le voyageUw agenda verandert voortdurend? U wil thuis Duits leren om geen kostbare tijd te verliezen door u te verplaatsen? Zoekt u een betaalbare oplossing zonder op kwaliteit te moeten inboeten? Als u online met Altissia Duits leert, verzekeren wij u dat dit de ideale combinatie van doeltreffendheid en unieke educatieve en volledige flexibiliteit is. Onze cursussen passen zich aan u aan en niet andersom. U plant uw eigen pad, u beslist uw groei en u kiest de onderwerpen die u echt nodig hebt. Woordenschat over dagelijkse activiteiten, hobby's, professionele woordenschat, dagelijks nieuws, vergaderingen, opstellen van e-mails, telefoneren, grammatica, ...ontdek nu wat Altissia u aanbiedt om snel Duits te leren.cours-anglais-pour-le-voyage.png

CURSUS DUITS

100% ONLINE

Begin uw les
 • Volledige cursus Duits
 • Duur naar keuze
 • 100 % online
 • Onbeperkte toegang
 • Efficiënte technische ondersteuning
 • Van beginner tot deskundige
 • Wekelijks nieuws in het Duits
 • 6 talen aangeboden:
  Engels, Nederlands,
  Duits, Frans,
  Spaans, Italiaans
cours-anglais-ipad-online.png

ALTISSIA INTERNATIONAL - PARIS - MADRID - SAO PAULO - LOUVAIN-LA-NEUVE - CASABLANCA - contact@altissia.com
Copyright © 2005-2015 ALTISSIA. All rights reserved