Talen zoals u ze beleeft

 
 

De onderneming Altissia

Altissia is de specialist in flexibele, mobiele en innovatieve taaltrainingen.

Altissia is een internationale groep, gebaseerd op de campus van Louvain-la-Neuve in België en nu vooral actief op de Europese markten, Noord-Afrika en ook in het Midden-Oosten en Zuid-Amerika.

De missie van ALTISSIA is om elke deelnemer taaltrainingen op maat van hun niveau en doelen aan te bieden. Onze trainingen bedekken dus 4 gebieden: particulieren en professionals, KMO's en grote ondernemingen, onderwijsinstellingen en het bedrijfsleven.

Centraal in de opleidingen van Altissia staat het opzetten van een speciaal e-learning platform voor het aanleren van 5 talen: Engels, Spaans, Frans, Duits en Nederlands. De cursussen zijn beschikbaar voor alle niveaus van beginner tot gevorderde kandidaat. Tot op heden is het platform beschikbaar in 8 Altissia interface-talen: Engels, Frans, Duits, Spaans, Nederlands, Russisch, Braziliaans Portugees en Pools.

Dit online platform is optimaal in combinatie met andere vormen van leren ("blended learning") volgens het profiel van iedere cursist: cursussen via telefoon, videoconferentie, mobiel leren, motivationele interventies, klassikale cursussen, ...

Onze cursussen zijn de vrucht van de ervaring van een team van professionele taalkundigen die meer dan 25 jaar actief zijn, zowel in de academische wereld als in beroepsopleidingen. Onze cursussen zijn ontwikkeld in samenwerking met de prestigieuze KU Leuven en volgen de officiële Europese niveaus van het ERK (Europees Referentiekader voor Talen).

Jean-Paul Callut

Founder & Course Designer

jp-callut.png

 

Jean-Paul is de stichter van ALTISSIA. Hij heeft het linguïstische en pedagogische concept gecreëerd en ontwikkeld dat in de verschillende cursussen op de website wordt aangewend: communicatie en woordenschat, grammatica, uitspraak, standpunten, cursus van handelstaal. Zijn pedagogie is gebaseerd op principes

van immersie intensieve luisteroefeningen in communicatiesituaties vormen de basis van het aanleren en het leren in spiralen - elk element wordt stap voor stap geïntroduceerd, meerdere keren herzien en verwerkt in het geheel van de bestudeerde materie. Sinds 1989 actief in de ontwikkeling van didactische software, bedenker en projectleider van titels zoals "Interactief Nederlands", "Interactive English", "Office Writer", "Points de vue", "English pronunciation", "Nederlands voor managers", "English for Managers",... Jean-Paul is Doctor in de Letteren en de Wijsbegeerte(UCL, 1988) en heeft meer dan 30 jaar ervaring zowel als docent aan het ICHEC en aan de Facultés Universitaires Saint-Louis (Bruxelles).

ALTISSIA INTERNATIONAL s.a.

16, Place de l'université
B-1348 Louvain-la-Neuve
België
Tel : +32 (0)10 65 72 61
Fax: +33 (0)10 65 55 81

ALTISSIA FRANCE S.A.R.L.

48, Rue La Bruyère
75009 Paris
France
Tel : +33 (0)1 56 02 03 27
Fax: +33 (0)1 56 02 03 02

ALTISSIA BRASIL

Av. Eng. Luis Carlos Berrini, 1.140
7°Andar - CONJUNTO 72
Brooklin
São Paulo – CEP 04571-000
(11) 4063-4461

Zij hebben vertrouwen in ons:

Commencer les cours de langue en ligne

Ontdek onze abonnementen

Begin uw cursus
  • 1 maand
  • 3 maanden
  • 6 maanden
  • 12 maanden
Vanaf
21€/maand
taalcursussen online voor professionelen

ALTISSIA INTERNATIONAL - PARIS - MADRID - SAO PAULO - LOUVAIN-LA-NEUVE - CASABLANCA - contact@altissia.com
Copyright © 2005-2015 ALTISSIA. All rights reserved