Talen zoals u ze beleeft

Getuigenissen van onze klanten

Als talenschool kunnen we enkel tevreden zijn wanneer onze klanten vooruitgang boeken en dit ons ook laten weten!

Een greep uit de berichten die we van onze vele tevreden klanten ontvingen.

Wilt u ons eveneens uw getuigenis of mening geven? Aarzel vooral niet en contacteer ons vandaag nog.

Me gustó que el curso tenga un audio y a continuación se pueda practicar con los ejercicios. El formato de separar en vocabulario, ejercicios y lecciones, al principio me confundió un poco, avancé un par de lecciones sin darme cuenta del módulo vocabulario. Está buena la estadística autoevaluatoria que se va generando mientras avanza el curso.

Andrés, Buenos Aires, Argentina

Geniaal, jullie site is zeer goed gemaakt. Ik woon in Bahrein. De mensen spreken hier Arabisch en Engels is de tweede taal. Toen ik hier twee jaar geleden aankwam, had ik slechts een basiskennis Engels van op school. Dankzij jullie cursussen, die reeds 3 maanden volg, kan ik me uit de slag trekken in alle omstandigheden! Als ik dit tempo aanhoud, ben ik ervan overtuigd dat ik me vlot zal kunnen uitdrukken in het Engels over drie à vier maanden. De cursussen zijn efficiënt en goed opgebouwd. Gefeliciteerd en doe zo verder!

Danielle, Bahrein

Ook al ben ik reeds 15 jaar in België, dankzij ALTISSIA is mijn kennis van het Nederlands duidelijk verbeterd. Ik kan elke dag kiezen uit thema’s en vaardigheden in functie van de problemen die ik ondervind. Het feit dat ik op elk ogenblik de resultaatpagina’s kan raadplegen, vormt een stimulans om te leren. Men kan de audio- en video-opnames zo vaak als je wil afspelen en zo uitdrukkingen makkelijk van buiten leren en deze vervolgens in praktijk brengen aan de hand van oefeningen en dictees. Anderzijds heb ik kunnen vaststellen dat de lessen in mijn moedertaal (Spaans) uitstekend zijn, met stemmen en accenten die de verscheidenheid van de Spaanse taal goed weergeven.

Maria, Madrid/Brussel

ALTISSIA is een gebruiksvriendelijk en professioneel programma voor een “à la carte”-gebruik in functie van uw startniveau en de nagestreefde doelstellingen!

Sabine, België

Het is erg leuk om op internet met ALTISSIA talen te leren. Het principe is makkelijk te begrijpen en komt tegemoet aan uw niveau van taalkennis, waardoor u makkelijk vorderingen maakt.

Zin om op een aangename en leuke manier talen te leren? Aarzel niet en schrijf u in!

Christophe, België

Erg goede cursussen die u zin geven om de taal te spreken en om zich onder te dompelen in de bijhorende cultuur.

Antoinette, België

ALTISSIA is een unieke uitvinding. Pedagogisch sterk, gebruiksvriendelijk en geeft de kans om geleidelijk en op een duurzame wijze een taal te leren.

Christel, België

ALTISSIA is interactief en geeft u de kans om een taal echt te leren of op een snelle en aangename manier op te frissen! De TOP op het vlak van interactief leren!

Vincent, België

Dit erg interessante aanbod is precies wat ik zoek ... en dus heb ik mijn abonnement met zes maanden verlengd. De ALTISSIA-cursus zit goed in elkaar, is aangenaam om te volgen en de oefeningen zijn interessant en gevarieerd. De grammatica is goed gestructureerd en wordt geleidelijk aan opgebouwd. Elke student kan bijleren met ALTISSIA, ongeacht het beginniveau.

Ik ben erg blij dat ik een talencursus gevolgd heb, nadat ik het studeren van talen al jaren opgegeven had. ALTISSIA heeft me opnieuw op het juiste spoor gezet en heeft me zin gegeven om verder talen te leren.

Dankzij de krant Le Soir kreeg ik de kans om deze cursussen te leren kennen en ik beveel ALTISSIA aan aan iedereen die ik ken.

Dominique, Nivelles, België

ALTISSIA INTERNATIONAL - PARIS - MADRID - SAO PAULO - LOUVAIN-LA-NEUVE - CASABLANCA - contact@altissia.com
Copyright © 2005-2015 ALTISSIA. All rights reserved